• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Wigwam speeltent

Op zoek naar een wigwam tent? Als grootste online speeltentenshop ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse wigwam speeltentjes voor je kind.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Wigwam kind

Een wigwam prikkelt de fantasie van kinderen. Deze tentjes geven je kinderen de kans de mooiste avonturen te beleven. Waan je in de wereld van indianen en cowboys. Het Wilde Westen komt pas echt tot leven met behulp van een wigwam speeltent. Kinderen zijn doorgaans dol op een wigwam of tipi speeltent. Deze mooi vormgegeven tenten voeren kinderen namelijk mee naar het verleden. Naar de tijd van cowboys en indianen. En wat is er nu leuker dan te spelen in het Wilde Westen? Kinderen in een wigwam dansen een regendans, roken een regenpijp, staan op de uitkijk of gaan op jacht naar bizons. En alsof dit niet genoeg is biedt een wigwam kinderen eveneens de mogelijkheid lekker met het eigen speelgoed te spelen of zich terug te trekken op een eigen plekje. Een wigwam voor kinderen staat dan uur garant voor uren speelplezier.

Speelplezier in de kinderkamer

Wat kun je allemaal doen in een wigwam speeltent? Kinderen zijn creatief en bedenken vaak de leukste spelletjes. Speciale avonturen die ze in een wigwam tent kunnen beleven zijn het roken van een vredespijp, een regendans bedenken en op de uitkijk staan voor cowboys. En hebben ze genoeg gespeeld? Dan biedt deze tent een uitstekende plek om je terug te trekken en even uit te rusten.

Wigwam tent voor ieder kind

Zowel jongens als meisjes spelen graag in een wigwam. Om iedereen een mooie tent te kunnen bieden, hebben wij een ruim assortiment met meer dan 20 verschillende wigwam speeltent modellen. Het ene exemplaar is nog mooier dan het andere. Het grote voordeel van ons ruime aanbod, is dat er voor iedereen een passend model te vinden is. Bekijk gerust ons aanbod en kies jouw favoriet.

Een wigwam tent kind is een speciale speeltent die kinderen terugvoert naar het verleden. Terug naar de tijd van het Wilde Westen. Deze modellen dagen jouw kindje uit de leukste fantasieën te beleven. Wat dacht je van het dansen van een regendans? Of het roken van een vredespijp? Als cowboy en indiaan kan jouw kind het allemaal meemaken. Houdt jouw kind meer van spelen met eigen speelgoed? Ook dan biedt een wigwam tent kind een uitstekend onderkomen die gerust in iedere (kinder)kamer geplaatst mag worden!

Ruim aanbod

Wigwam tenten voor kinderen worden aangeboden door diverse (bekende) merken. Te denken valt onder andere aan de merken Bandits & Angels, Kidkraft, Vilac, Sratch en Hape. Ook de minder bekende merken bieden wij graag aan om ons aanbod zo compleet mogelijk te presenteren. De minder bekende merken vallen bij ons onder de noemer Wigwam toys. In totaal hebben wij voor kinderen meer dan 20 verschillende wigwam speeltenten in ons aanbod opgenomen.Wigwam speeltent modellen spreken kinderen aan. Zowel jongens als meisjes spelen graag in deze modellen. Sowieso om hun fantasieën over het Wilde Westen tot leven te laten komen maar ook met eigen speelgoed wordt er druk in een wigwam of tipi gespeeld. En hebben ze genoeg gespeeld? Dan biedt een wigwam tent natuurlijk ook een uitstekende plek om je terug te trekken en even uit te rusten. Een keuze uit ons assortiment kunnen maken? Verras jouw kinderen dan met een eigen wigwam. Wij hebben een ruime voorraad en kunnen iedere bestelling vrijwel direct versturen. Kids hoeven dan ook niet al te lang te wachten voordat de bestelling thuis is. Bestel daarom jouw wigwam voor kinderen snel en gemakkelijk online in onze webshop.

Wigwam kopen

Wil jouw kind ook een wigwam tent? Op zoek naar spanning en avontuur kiezen kinderen vaak voor een wigwam of tipi speeltent. Dit komt omdat deze modellen de fantasie van kinderen al snel prikkelt. Het Wilde Westen komt immers direct tot leven zodra je een voet over de drempel van deze speeltent modellen doet.  Natuurlijk zijn er 101 dingen te doen in deze wigwam tenten. De meeste kinderen kunnen dan ook uren zoet zijn in hun eigen tentje. Ze spelen bijvoorbeeld avonturen uit het Wilde Westen na. Bijvoorbeeld als cowboys of indiaan. Vind jou kind het leuker om met het eigen speelgoed te spelen? Ook daar is een wigwam tent geschikt voor. Eigen speelgoed kan met gemak meegenomen worden de tent in. Lekker spelen in een eigen onderkomen. Alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes.  Vrijwel ieder kind droomt van een eigen wigwam tent. Dit is dan ook de reden dat deze modellen bij ons op nummer één staan. Met een aanbod van meer dan 25 verschillende modellen kunnen wij kinderen een passend aanbod bieden. Een keuze kan onder andere gemaakt worden op basis van model, kleur, printje, materiaal, formaat en/of prijs. Het je voor jouw kind de ideale wigwam tent geselecteerd? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en gemakkelijk online in onze webshop. Wij garanderen uren speelplezier met een wigwam tent voor jouw kind!

Heb je jouw favoriete wigwam speeltent gevonden? Bestel deze dan snel en gemakkelijk online. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we jouw bestelling vrijwel direct versturen. Vandaag besteld betekent dan ook doorgaans de volgende werkdag in huis. Hierdoor hoef je niet lang te wachten en kunnen de kinderen het avontuur aangaan.

© 2024 SpeeltentXL.nl is onderdeel van XLShop